GLÄDJE (inte bara sorg)

Ja, gjädje! Kanske inte för ni som läser detta men för mig. Äntligen har det efterlängtade UPKF-forumet dykt upp. Jisses, hur skall jag kunna resa bort till sommarstugan i morgon? Det finns inget internet där (dvs inget forum att skriva på), och inget Umeå fullt med traceurs att träna med! Det finns faktiskt saker som är bra med Umeå - Ett bra ställe att träna på, en förening och - håll i er - till sommaren 2009 börjar förhoppningsvis bygget på en Parkourpark! Jeez, vi kanske får lite turister (dvs andra traceurs) i allafall?! Aja, så länge man bor utanför Umeå som jag så är allt fett tråkigt i allafall. :) Inte ens den där bussmicke från i ''Hundra höjdare'' skulle trivas här. http://upkff.atforums.net/index.php

En trött dag

Mitt andra inlägg. Hur långt ska det gå?

Det har varit massor av trevligt idag. Efter bara fem timmars sömn kände jag mig en aning trött på morgonen men piggnade snart till. Tränade (i skogen igen) och to ett isbad som vanligt.  Sedan blev det att fara och handla lite grönsaker på vägen till brorsan och sedan blev det grillfest med hans tjej och min systers kille. Alla samlade med andra ord. Blev även ett till parti i dart - men jag gav upp efter tre pilar.

Nu är det bara att längta tills nästa jam. :)

EN BLOGG?

Ja, jag har skaffat en blogg! Det är inte bara otroligt utan helt ofattbart. Tänk att det finns folk kan övertala mig. Nå, hur aktiv jag kommer att vara blir en annan femma.Idag har jag i allafall tränat lite parkour på morgonen (för första gången på två år inne i skogen, på samma ställe där mitt beroende faktiskt började) och det var skönt förutom att värmen gassade sönder mig. Det var i allafall... NOSTALGISKT. Löftet till några andra besannades då jag gjorde en liten pkfilm även om den knappt är på 50 sekunder. Nä, nästa blir nog en film med hela UPKF i action. Efter att ha redigerat klart och laddat upp filmen (om den är värd att kallas film med tanke på dess längd) så handlade jag, tog senare ett isbad och latade mig resten av dagen.

Så, det första inlägget är done. När kommer nästa?!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0